Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Informatie

 

 

 

 

Beste euphoniumspeler,

 

Hieronder vind u alle informatie over de Besson Euphonium Academy. Door de grote vraag naar deze vorm van specialistisch onderwijs, proberen wij met deze academy hier gehoor aan te geven.

 

Hoe werkt het?

Iedere maand is er een mogelijkheid om euphoniumlessen te volgen bij Besson-artsist Kobus Verheij. De lessen zijn voor iedereen bedoeld, van beginners tot ver gevorderden! Ook iedereen die niet op een Besson instrument speelt is welkom. Er worden naast de individuele lessen ook ensemble lessen(vanaf 4 personen) gegeven. Één keer per jaar zullen ook andere Besson-artists lessen/masterclasses gaan verzorgen.

 

Wat zijn de kosten?

U kunt kiezen of u 60 minuten of 30 minuten les wilt. Bent u van plan om meerdere lessen te gaan nemen dan is het voordeliger om een leskaart te kopen.

Individuele les van 60 minuten bedraagt € 35,00 incl. btw

Individuele les van 30 minuten bedraagt € 17,50 incl. btw

Leskaart geldig voor 5 uur les bedraagt  € 165,- incl. btw

Ensemble les van 60 minuten bedraagt  €  65,-. incl. btw

 

Hoe kan ik me aanmelden?

Om in aanmerking te komen voor een les moet u dit inschrijfformulier minimaal een week voor aanvang van de lesdatum invullen. De lessen worden tussen 15:00 en 20:00 op vrijdag, tussen 9:00 en 17:00 op zaterdag en tussen 10:00 en 16:00 op zondag ingepland, afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

 

Als u nog vragen hebt, aarzel niet en mail naar kobusverheij@gmail.com

 

Meld je op tijd aan, als je een les wil volgen!

 

 Zie verder:

 

Agenda          |          Inschrijven 

Toelichting op de cookies